"Κάποιες στιγμές είχα ξεφύγει λίγο"

Ο Γιώργος Παλάλας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το κλείσιμο της καριέρας του σαν καλαθοσφαιριστής και τη νέα του σελίδα σαν προπονητής στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.

Οι δηλώσεις του:

-Στο μυαλό μου γυρίζουν πολλά πράγματα, τα περισσότερα είναι θετικά. Νομίζω ότι έχω ζήσει το όνειρο μου, οπόταν νιώθω χαρούμενος που στα 38 μου σταματώ να ασχολούμαι σαν παίκτης με την καλαθόσφαιρα. Πάντα ήμουν ο εαυτός μου και αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο.

-Δεν περίμενα ότι αντίπαλοι θα έλεγαν τέτοια λόγια για μένα. Όποτε βλέπω αντιπάλους στο παρκέ να μιλούν με τέτοιο τρόπο συγκινούμαι. Έβγαζα τον εαυτό μου στο γήπεδο και για πολλούς δεν ήμουν αρεστός. Έδινα τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου. Κάποιες στιγμές είχα ξεφύγει λίγο, όμως και εκεί ήμουν ο εαυτός μου.

-Όσο καιρό έπαιζα ήμουν χαρούμενος και είναι δύσκολο για ένα άνθρωπο να κάνει αυτό που αγαπά. Μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΛ και στην ΑΕΚ που ήταν οι δυο ομάδες που αγάπησα.

-Ξεκινούμε αύριο τους τελικούς με τον Κεραυνό και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Οι κοπέλες είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε για να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα. Η έδρα δεν παίζει καθόλου ρόλο. Ο κόσμος είναι λίγος και το μόνο που μένει είναι η ασφάλεια που νιώθει ο αθλητής ότι αγωνίζεται στο σπίτι του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο