"Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση"

Ο Σ.Δ.Κ..Κ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον διαιτητή που έχει συμβεί σε αγώνα Κ18 των ανδρών, στις 30 Μαρτίου. 

Αναλυτικά: 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφου διαιτητή που έχει συμβεί μετά το τέλος αγώνα Κ18 ανδρών στις 30 Μαρτίου 2019. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα την κυπριακή καλαθόσφαιρα και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε.

Εκφράζουμε την συμπάθεια και την στήριξή μας προς τον συνάδελφο διαιτητή και την οικογένειά του. Επίσης, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη κι αλληλεγγύη μας προς όλους τους διαιτητές, δίπλα στους οποίους θα βρισκόμαστε σε κάθε τους στιγμή. Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, που ξεπερνά κάθε όριο και λειτουργεί απολύτως αντίστροφα με όσα απαιτούνται, ώστε οι διαιτητές να εκπληρώνουν επιτυχώς την αποστολή τους.

Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από μέρους μας έτσι ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και αξιοπρέπεια του συναδέλφου.  Παράλληλα, εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη γιατί κρούσματα τέτοιων επιθέσεων εναντίον διαιτητών βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας της κυπριακής καλαθόσφαιρας αλλά και της ίδιας της κοινωνίας μας.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου θα προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του για χειρισμό αυτής της σοβαρής υπόθεσης και λήψης μέτρων για αντιμετώπιση της.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο