Η ΚΟΚ καταδικάζει την επίθεση σε διαιτητή

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καταδικάζει την επίθεση που έγινε στις 30 Μαρτίου 2019 κατά του διαιτητή Στέφανου Στεφάνου, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Phoenix MJ Basket Plus – ΑΠΟΕΛ, για το Πρωτάθλημα Ανδρών κάτω των 18 ετών.

Αποτελεί ντροπή το να γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες, ιδιαίτερα από γονείς αθλητών, οι οποίες αμαυρώνουν το άθλημα και κινούνται μακριά από τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Η ΚΟΚ εκφράζει την βαθιά της λύπη για το απαράδεκτο περιστατικό και την αλληλεγγύη και υποστήριξη της προς τον διαιτητή Στέφανο Στεφάνου. Παράλληλα, ενημερώνει ότι έχει προβεί σε επίσημα διαβήματα προς την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση, ώστε να εξεταστεί άμεσα η καταγγελία και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Τέλος η ΚΟΚ έχει προβεί σε ενέργειες ώστε να παρέχει στον διαιτητή πλήρη νομική στήριξη και βοήθεια, μέσω του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας.  

Τονίζεται πως η Ομοσπονδία εκφράζει την απόλυτη στήριξη προς όλους τους διαιτητές, στους οποίους θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε στιγμή και δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους περιστατικά να μείνουν ατιμώρητα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο