Αποφάσισαν αποχή οι διαιτητές!

Ο Σύνδεσμος των διαιτητών καλαθόσφαιρας αποφάσισαν αποχή από όλους τους αγώνες  των πρωταθλημάτων της Κ.Ο.Κ. όλων των κατηγοριών το Σάββατο 6/4/2019 και τη Κυριακή 7/4/2019. Εξαιρούνται οι αγώνες της πρώτης κατηγορίας. 

Η ανακοίνωση: 

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου, σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του, καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφου διαιτητή που έχει συμβεί μετά το τέλος αγώνα Κ18 ανδρών στις 30 Μαρτίου 2019, ενέργειες που πλήττουν βάναυσα την Κυπριακή καλαθόσφαιρα και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε και αποφάσισε να προβεί στη λήψη των παρακάτω μέτρων:

1. Αποχή από όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της Κ.Ο.Κ. όλων των κατηγοριών το Σάββατο 6/4/2019 και τη Κυριακή 7/4/2019 (εξαιρουμένου της Α΄ Κατηγορίας).

2. 5΄λεπτά καθυστέρηση έναρξης των αγώνων Α΄ Κατηγορίας με ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίον προχωρήσαμε στη λήψη των ανωτέρω  μέτρων, είναι η προστασία της σωματικής ακεραιότητας τόσο των διαιτητών ή/και κριτών όσο και των καλαθοσφαιριστών/καλαθοσφαιριστριών.

Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο