Η σειρά των τελικών μεταφέρεται στο Στρόβολο

Κεραυνός και Πετρολίνα ΑΕΚ θα αγωνιστούν μεταξύ τους την Τρίτη (23/4) στις 19:00 στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την τελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League, σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cytavision.

Στον πρώτο τελικό, ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19/4), η Πετρολίνα ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 72-55 και πήρε προβάδισμα στην σειρά με 1-0. Θυμίζουμε πως τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες.

Ο Κεραυνός θα υποδεχθεί λοιπόν στον Στρόβολο την ΑΕΚ, έχοντας ως απόλυτο στόχο την νίκη και την ισοφάριση της σειράς, ώστε να διεκδικήσει στην πορεία το «μπρέικ» στην Λάρνακα για να μπορέσει να φτάσει στον τίτλο στην συνέχεια.

Από την άλλη, οι Λαρνακείς θα ταξιδέψουν μέχρι την Λευκωσία έχοντας ένα μόνο στόχο, την εκτός έδρας νίκη για να γίνει το 2-0, ώστε να μπορέσει στον τρίτο αγώνα της σειράς που θα γίνει στην Λάρνακα να κυνηγήσει την νίκη που θα ισούται με την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δύο ομάδες φέτος έχουν αποδείξει πως έχουν δημιουργήσει δύο εξαιρετικά σύνολα. Πρόκειται για δύο σπουδαίες ομάδες που έχουν κοινό στόχο, τον τίτλο του πρωταθλητή, και η μεταξύ τους αναμέτρηση την Τρίτη (23/4) αναμένεται να είναι συναρπαστική.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο