Συλλυπητήρια και μονόλεπτος σιγή για Neumann

Με ανακοίνωση της η καλαθοσφαιρική ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του πρώην προπονητή του Πεζοπορικού, Johnny Neumann.

Αναλυτικά:

Η Πετρολίνα ΑΕΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Johnny Neumann, για τον αδόκητο θάνατο του.

O Johnny Neumann ήταν ο προπονητής του Πεζοπορικού την σεζόν 1993/94, όταν και πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Είχε φέρει στην ομάδα μας τον μετέπειτα αστέρα του NBA Darell Armstrong, ενώ ήταν επίσης ο πρώτος προπονητής της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ.

Σαν καλαθοσφαιριστής έκανε αξιόλογη καριέρα στο NBA και το ΑΒΑ με τους Utah Stars, Indiana Pacers, Virginia Squires, Kentucky Colonels, Buffalo Braves και Los Angeles Lakers, καθώς και στην Ιταλία με την Cantu.

Σαν προπονητής εκτός από την Κύπρο εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ελλάδα (ΠΑΟΚ, Παγκράτι, Ηρακλής, Φίλιππος Θεσσαλονίκης), καθώς επίσης και σε Γερμανία, Βέλγιο, Ισραήλ, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Κίνα, Ιαπωνία και Ρουμανία.

Θα τηρηθεί μονόλεπτη σιγή στην μνήμη του στον επόμενο τελικό πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Κεραυνό (Τετάρτη 01/05, 19:30).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο