"Η διαιτησία ήταν εναντίον μας... θα βγάλουμε βίντεο" (ηχητικό)

Διαβάστε και ακούστε το ηχητικό κομμάτι τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρκής ΑΕΚ Αντρέας Λευκαρίτης για τους τελικούς κόντρα στον Κεραυνό και όχι όνο. Η σειρά βρίσκεται και στο 1-1 με το3ο παιχνίδι να διεξάγεται την 1η Μαίου στο Κίτιον. Ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες. 

Αναλυτικά: 

«Είναι όπως τα περιμέναμε. Είναι οι δυο κορυφαίες ομάδες. Τα παιχνίδια ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και βλέπουμε την συνέχεια» 

Για το ποστάρισμα που έκανε μετά τον αγώνα με τον Κεραυνό: «Όταν δυο ομάδες που παίζουν για το πρωτάθλημα δεν μπορούν να μπαίνουν άλλοι παράγοντες και να μην αφήνουν τη μια ομάδα αν μπορεί να κερδίσει κάτι να το κερδίσει. Η διαιτησία που παίχθηκε προχθές ήταν εναντίων μας. Μπορώ να καταλάβω και να διακρίνω πως λάθη γίνονται. Αλλά είναι και τα πόσα λάθη κάνουν σε μια ομάδα και πόσα στην άλλη. Θα βγάλουμε και ένα βίντεο για να δει ο κόσμος τις φάσεις του αγώνα. Έχω καθαρή εικόνα. Δεν είναι επειδή έχασε η ομάδα μου». 

«Θα στείλουμε μια επιστολή στην ομοσπονδία. Το μόνο που ζητά η ΑΕΚ είναι το 50-50 και ο καλύτερος να κερδίσει. Θέλω το επόμενο  παιχνίδι 50-50 τίποτα άλλο». 

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο