Τριπλό μεταγραφικό ''χτύπημα''

Τριπλό χτύπημα για Αναγέννηση!

Η Αναγέννηση Γερμασόγειας μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αφού ήρθε σε συμφωνία με τρεις καλαθοσφαιρίστριες ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα για την νέα χρονιά. Συγκεκριμένα απέκτησε πακέτο από την ΑΕΛ τις Παναγιώτα Γεννίτσαρη, Ιωάννα Σούπρα Αϊντα και Στυλιάνα Βελίνοβα Τσενακλίεβα.

Και οι τρεις παίκτριες είναι προϊόν της ακαδημίας της ΑΕΚ. Η 22χρόνη Παναγιώτα Γενίτσαρη είναι γκαρντ και μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 1 & 2. Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας και διακρίνετε για το πολύ καλό μακρινό σουτ και το πάθος της. Η 21χρόνη Ιωάννα παίζει στις θέσεις 2 & 3. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Βασικό χαρακτηριστικό είναι το καλό αμυντικό παιχνίδι και η ευστοχία από τη γραμμή του τρίποντου.

Η πιο νεαρή η 18χρόνη είναι και αυτή τα τελευταία δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. Με ύψος 1,92 αγωνίζεται στις θέσεις 3 & 4 κυρίως.! Είναι μια καλαθοσφαιρίστρια με ικανότητα να δίνει λυσεις κάτω από την μπασκέτα. Η Αναγέννηση Γερμασόγειας με τις κινήσεις αυτές δείχνει ότι βλέπει και μακροπρόθεσμα αφού όλες είναι νεαρές και ταλαντούχες.

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο