Για 5η σεζόν στον Κεραυνό ο Barker

Στον Στρόβολο για 5η σεζόν ο Μπάρκερ. Κεραυνός και Κένι Μπάρκερ Barker ανανέωσαν τη συνεργασία τους για 5η φορά.

Η σχετική ανακοίνωση του Κεραυνού Στροβόλου:

"Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ ήταν ένας από τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας και ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης άναψε, από νωρίς, το πράσινο φως για παραμονή του στο Στρόβολο. Ο Kenny ήρθε στον Στρόβολο την περίοδο 2015-2016 και αγωνίστηκε για τρία συνεχή χρόνια με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 2017 και την εντυπωσιακή πορεία στους ομίλους του FIBA Europe Cup την επόμενη χρονιά (2018).

Την περσινή περίοδο αναζήτησε αλλού καλαθοσφαιρική στέγη και κατέληξε στο Βέλγιο με τα χρώματα της Hubo-Limburg-United ωστόσο μετά από 7 αγώνες (6.0p.pg, 4rep.pg, 4a.pg) τραυματίστηκε και τον Νοέμβριο τέθηκε εκτός ρόστερ. Επέστρεψε ξανά στον Στρόβολο τον Ιανουάριο του 2019 και η παρουσία του συνδυάστηκε με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και τη βελτίωση της αμυντικής της λειτουργία η οποία εκείνο το διάστημα έμπαζε από παντού.

Τo εγχείρημα Λειβαδιώτη πέτυχε αφού η ομάδα ανέβασε στροφές και παρά τους συνεχόμενους τραυματισμούς, την κράτησαν όρθια και στο τέλος πανηγύρισαν δίκαια το ντάμπλ".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο