Ανακοίνωση - απάντηση από το σωματείο του Απόλλωνα!

Νωρίτερα σήμερα (9/9) με ανακοίνωση της η διοίκηση του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα γνωστοποιούσε την παραίτηση της και συνάμα δεν έλειψαν και τα «πυρά» προς το σωματείο.

Το σωματείο όμως στη συνέχεια απάντησε με μια δική του τοποθέτηση και πήρε θέση επί του θέματος.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού εκφράζει τη λύπη του σχετικά με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος “Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ”.

Το Σωματείο μας τηρεί κατά γράμμα όλες τις συμφωνίες που υπογράφει με εταιρείες που διαχειρίζονται τμήματα του σωματείου μας και το ίδιο αναμένει από τις εν λόγω εταιρείες. Ταυτόχρονα ενισχύει οικονομικά τα τμήματα αυτά στα πλαίσια που οι οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου το επιτρέπουν, ενώ ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση της κλειστής αίθουσας “ΑΠΟΛΛΩΝ Αρένα” την οποία αρκετά από τα τμήματα μας  χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες. Από εκεί και πέρα επαφίεται στο κάθε τμήμα να συγκεντρώνει τους οικονομικούς πόρους που χρειάζονται για την υλοποίηση του προϋπολογισμού που το ίδιο θέτει.

Το σωματείο μας δεν επιθυμεί την περαιτέρω διένεξη με την εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος γι’αυτό και καλούμε τους επικεφαλής της εταιρείας όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Η πόρτα του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ είναι πάντοτε ανοιχτή για συζήτηση, μακριά όμως από εκβιαστικά πλαίσια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο