«Μεγάλη πρόκληση για εμάς»

Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στην καλαθόσφαιρα βρίσκεται ο Κεραυνός. Η ομάδα του Στροβόλου αντιμετωπίζει αύριο την Λιετκαπέλις στις 7 στην έδρα της και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει επαναληπτικού. Δύσκολη προσπάθεια, όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο προπονητής της ομάδας Χριστόφορος Λειβαδιώτης.  

«Ξεκινήσαμε την Ευρώπη με την λογική ότι σίγουρα έχουμε τους ομίλους του Γιούροπ Κάπ και να χρησιμοποιήσουμε τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ως προετοιμασία. Όμως προκριθήκαμε έχουμε μπει στα Play-off και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Λιετκαπέλις».

«Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση μετά την ευρωλίγκα. Μιλάμε για πολύ δυνατές ομάδες από ευρωπαϊκές χώρες. Μελετήσαμε την αντίπαλο μας. Μια πολύ καλή ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια είναι στους ομίλους. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και να δούμε πως θα βγει». 

«Είμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έπρεπε να γίνουν πολλά και καλά πράγματα για εμάς και έγιναν για να πάρουμε την πρόκριση».

«Η Λιετκαμπέλις είναι σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας αφού ήδη έδωσαν και δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Γρήγορο μπάσκετ. Θα πρέπει να προσέξουμε το ύψος και την ταχύτητα τους για να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας. Να δεν τους σταματήσουμε δεν θα έχουμε καμία τύχη». 

«Θεωρώ ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την προσπάθεια. Να δει και να βοηθήσει τα παιδιά για την πρόκριση»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο