«Θέλουμε το πρωτάθλημα» 

Για το πρωτάθλημα στην καλαθόσφαιρα το οποίο αρχίζει το Σάββατο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προπονητής της ΑΕΚ Νικόλας Παπαδόπουλος. 

Αναλυτικά:  

«Το Σάββατο έχουμε την 1η αγωνιστική απέναντι στην ΕΘΑ. Ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αρχίσαμε την σεζόν με τον αγώνα του Σούπερ Κάπ κόντρα στον Κεραυνό το οποίο χάσαμε. Είμαστε σε καλό δρόμο όμως και θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα»

 «Η διαφορά είναι στο ποιος είναι η πρόεδρος. Αλλάξαμε πρόεδρο μετά την φυγή του Αντρέα Λευκαρίτη. Βρήκα όμως παλιούς συνεργάτες Νιώθουμε καλά έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε πρωταθλητισμό και να είμαστε πρωταγωνιστές». 

«Προσπαθήσαμε από την ξένη αγορά να φέρουμε παίκτες που πρώτη φορά θα αγωνιστούν στην Ευρώπη . Να έχουν κίνητρο για να πάνε σε άλλη ομάδα»

«Όσο πιο πολλές ομάδες τόσο το καλύτερο για το άθλημα. Ο Κεραυνός είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τις άλλες ομάδες. Ωστόσο όλες οι ομάδες είναι καλές και σίγουρα θα υπάρξουν και οι εκπλήξεις και είναι ωραίο για το πρωτάθλημα μας». 

«Θέλουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Είναι κρίμα για την ΑΕΚ να μην έχει την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο. Οφείλουν όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Του κόσμου του αρέσει η καλαθόσφαιρα φτάνει να τον φέρουμε εμείς πίσω»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο