Οι προπονητές του 9ου ΟΠΑΠ ALL STAR GAME

Το ερχόμενο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 9ο ΟΠΑΠ All Star Game, την γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας που έχει γίνει θεσμός. Η εκδήλωση διοργανώνεται εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της ΟΠΑΠ Κύπρου.

Οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στο ΟΠΑΠ All Star Game αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα προς τους φιλάθλους που θα γεμίσουν τις εξέδρες του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, όπου θα έχουν ως στόχο το ροζ φύλλο αγώνος.

Οι τέσσερις προπονητές που θα βρίσκονται στους πάγκους των δύο ομάδων, έχουν προέλθει μέσα από την βαθμολογία της ΟΠΑΠ Basket League. Στην ομάδα των Κυπρίων / Ευρωπαίων το προπονητικό δίδυμο θα είναι οι Χριστόφορος Λειβαδιώτης (Κεραυνός) και Αντώνης Κωνσταντινίδης (Απόλλων), ενώ στον πάγκο των Αμερικανών / Rest of the World, θα είναι οι Νικόλας Παπαδόπουλος (Πετρολίνα ΑΕΚ) και Μιχάλης Κακιούζης (ΕΝΠ).

Οι προπονητές των δύο ομάδων ετοιμάζουν τις δικές τους κινήσεις, ώστε η ομάδα τους να φύγει νικήτρια από στο στάδιο της πρωτεύουσας, στην μεγάλη γιορτή του κυπριακού μπάσκετ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο