«Τα πρώτα χρόνια όμως θα τα θυμάμαι για πάντα»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Γιώργος Παλάλας ο οποίος σήμερα θα δώσει την τελευταία παράσταση στην τιμητική του σε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΛκαι ΑΕΚ στο Νίκος Σολωμονίδης στις 18:30.

Αναλυτικά τι είπε: 

«Σίγουρα πας πίσω. Θυμάσαι κυρίως τις μεγάλες στιγμές που έζησε. Σήμερα είναι απλά μια αφορμή να δείξουμε και στα καινούργια παιδιά τι σημαίνει αθλητισμός και γιατί υπάρχει. Τι έζησε η γενιά η δική μου όταν αγωνιζόμασταν σε κατάμεστα γήπεδα». 

«Θέλω να πιστεύω πως θα έχει πολύ κόσμο και ευχαριστώ και την ΑΕΛ και την ΑΕΚ. Ο κύριος λόγος που γίνεται όμως είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Να ζήσουμε όλοι τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε πριν 10-15 χρόνια».

«Είναι πολλά τα παιχνίδια που θυμούμαι. Τα πρώτα χρόνια όμως θα τα θυμάμαι για πάντα. Όταν δεν υπήρχαν χρήματα και οι αίθουσες ήταν γεμάτες. Όταν γέμιζε το γήπεδο. Αγωνιζόσουν για την χαρά του αθλήματος». 

«Δεν ξέρω πόσους τίτλους κέρδισα. Ξέρω πως κέρδισα 5 πρωταθλήματα». 

«Στην ζωή του αθλητή ο κάθε τίτλος είναι κάτι διαφορετικό. Είναι οι θυσίες που κάνεις όλη την χρονιά. Αυτή είναι η χαρά και μόνο οι αθλητές μπορούν να ζήσουν αυτό το πράγμα». 

«Έχω μεγαλώσει με τον Μιχάλη Κουνούνη. Μεγαλώσαμε μαζί μάθαμε μπάσκετ μαζί. Είναι ένα δίδυμο που έκανε ένας την αταξία αλλά έφταιγαν και οι δυο». 

«Κάθε πράγμα με την ώρα του. Για την ώρα δεν είμαι έτοιμος να αναλάβω τον πάγκο της ΑΕΛ αλλά έχω σαν στόχο να το κυνηγήσω» 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο