Χωρίς κάρτα φιλάθλου το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών

Η Κυπριακή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης υπενθυμίζει ότι η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη για την είσοδο στα παιχνίδια καλαθόσφαιρας από τις 12 Οκτωβρίου και έπειτα, ενώ για τα παιχνίδια που θα προηγηθούν όπως το Σούπερ Καπ Ανδρών, τα φλικά και τα τουρνουά δεν χρειάζεται.

Η ενημέρωση από την ΚΟΚ:

"Η εγγραφή στο Μητρώο Φιλάθλων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού συνεχίζεται, με την κάρτα φιλάθλου να θεωρείται απαραίτητη για την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους όλων των ομαδικών αθλημάτων.

Όσο αφορά την καλαθόσφαιρα, το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, δηλαδή από τις 12 Οκτωβρίου και έπειτα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα υπόλοιπα αθλήματα κλειστών χώρων.

Σε οποιαδήποτε παιχνίδια προηγηθούν, όπως το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών, φιλικά παιχνίδια και τουρνουά, δεν θα είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση της κάρτας φιλάθλου για την είσοδο στις εξέδρες.

Καλούνται οι φίλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας όπως προμηθευτούν τις κάρτες τους έγκαιρα, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την είσοδο τους στις εξέδρες των σταδίων, με την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος".

Ροη ειδησεων
ΕΞΩ
ΕΞΩ
Κλεισιμο