Σολωμού: «Πρώτος στόχος η παραμονή του Λίνου Γαβριήλ»

Για την απρόσμενη εξέλιξη με τη συμμετοχή της Εθνικής μας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων καλαθόσφαιρας, Σολωμός Σολωμού, που τόνισε επίσης ότι πρώτος στόχος της Ομοσπονδίας είναι η παραμονή του Λίνου Γαβριήλ στον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αντικατάσταση της Αρμενίας από την Εθνική μας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021: «Δεν περιμέναμε ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία. Είχαμε στόχο το ‘19, αυτό που ήρθε ήταν ξαφνικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε σε ένα μήνα. Από Δευτέρας θα μιλήσουμε με τον προπονητή για να δούμε τη συνέχεια. Παίζουμε με Αυστρία εκτός».

Για το θέμα της παραμονής του Λίνου Γαβριήλ: «Θέλουμε να συνεχίσουμε αλλά αυτό θα εξαρτάται και από τα θέλω του προπονητή. Πρώτος στόχος είναι ο Λίνος και μετά βλέπουμε».

Για τους στόχους: «Στόχος είναι να συνεχίσουμε αυτά που πήραμε και οι μικροί να παίξουν στην Εθνική Ανδρών. Θέλαμε κάποιο χρονικό περιθώριο για να μπορέσουμε να χτίσουμε. Τώρα ήρθε αυτό το ξαφνικό και πρέπει να πάμε πολύ σύντομα σε αγώνες, είναι πολύ δύσκολο το έργο του προπονητή».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο