Σοφία Θεολόγου: "Η γυναικεία καλαθόσφαιρα έχει μέλλον"

Ο Κεραυνός κατέκτησε το 3ο σερί πρωτάθλημα στη γυναικεία καλαθόσφαιρα και επιβεβαίωσε την κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια. Εκ των πρωταγωνιστριών της ομάδας, η Σοφία Θεολόγου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε ότι ο Κεραυνός δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, έδωσε συγχαρητήρια σε όλο το οικοδόμημα του Σωματείου και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η γυναικεία καλαθόσφαιρα έχει μέλλον.

«Ήταν δύσκολη χρονιά με σκαμπανεβάσματα και τραυματισμούς, αλλά θεωρώ ότι από την αρχή δείξαμε τα… δόντια της ομάδας και κατακτήσαμε πανάξια τον τίτλο. Το 3-0 στους τελικούς δείχνει ότι δεν ήταν τυχαίο. Συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ που έφτασε στον τελικό. Δείξαμε σε όλο το πρωτάθλημα ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίχτριες».

Τι κρατάει από τη φετινή πορεία

«Τις στιγμές των επιτυχιών και τους τίτλους, αυτά που μένουν για πάντα. Τα χαμόγελα στα αποδυτήρια και τις όμορφες στιγμές με τις συμπαίχτριες».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν

«Είναι πολύ δύσκολο να αφήνεις την οικογένεια, τα παιδιά σου. Το κάνουμε για τους εαυτούς μας, γιατί το αγαπάμε, δημιουργήσαμε φιλίες περνάμε ωραία. Δεν παίρνουμε ούτε πολλά λεφτά, ούτε προβολή υπάρχει αν και γίνεται προσπάθεια για αυτό».

Για την κυριαρχία του Κεραυνού

«Πατά γερά ο Κεραυνός. Γίνεται πολύ καλή προσπάθεια από τις υποδομές της ομάδας. Έχουμε βγάλει δυο νεαρές παίχτριες που στελεχώνουν πολύ καλά το σύνολο».

Αν έχει μέλλον το άθλημα

«Με τα σωστά βήματα έχει μέλλον η γυναικεία καλαθόσφαιρα. Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς και να δίνουμε κίνητρα στις παίχτριες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο