Η αγωνιστική δράση της Ανόρθωσης

Με έξι αναμετρήσεις, κάνοντας αρχή από την ομάδα Ανδρών και καταλήγοντας στα αναπτυξιακά τμήματα Κ14, Ανδρών και Γυναικών, συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα της Ανόρθωσης κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. 

Ως πολύ σημαντικοί αγώνες, αξιολογούνται αυτοί της Ανδρικής ομάδας, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Διγενή ΝΒΑ, της Γυναικείας ομάδας, η οποία επίσης εκτός έδρας, θα αναμετρηθεί με την Αναγέννηση Γερμασόγειας, καθώς και της Γυναικείας ομάδας Κάτω των 14, η οποία θα αναμετρηθεί, πάλι σε εκτός έδρας παιχνίδι, με την ΑΕΛ.

Αγώνες, δεν θα έχουν οι ομάδα Γυναικών Κάτω των 18, όπως και η Ανδρική Κάτω των 16.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις αναμετρήσεις με σχόλια:

Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Διγενής ΝΒΑ - Ανόρθωση

Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι θα δώσει η ομάδα μας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση στο Πρωτάθλημα Ανδρών Β2` κατηγορίας.

Εκτός έδρας και συγκεκριμένα, στο Λύκειο του Αποστόλου Βαρνάβα, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Διγενή ΝΒΑ, η οποία μαζί με τη δική μας, είναι οι μόνες αήττητες ομάδες του μέχρι τώρα πρωταθλήματος (η ομάδα μας έχει ένα παιχνίδι περισσότερο).

Το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας σε αυτήν την αναμέτρηση, θα ισοδυναμεί με ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι για το οποίο υπάρχει φυσικά, επίγνωση στις τάξεις της.

Έτσι, οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα, για να πραγματοποιήσουν αυτόν το στόχο!

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Αναγέννηση - Ανόρθωση

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ομάδα μας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για την κανονική περίοδο του Γυναικείου πρωταθλήματος.

Στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού», θα αντιμετωπίσει το πάντα υπολογίσιμο συγκρότημα της Αναγέννησης Γερμασόγειας, ομάδα η οποία έχει δείξει στοιχεία μιας δυνατής ομάδας, που αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα, είναι ικανή για το καλύτερο δυνατό!

Ωστόσο, από την πλευρά της δικής μας ομάδας, υπάρχει η πεποίθηση, ότι θα επιδειχθεί η πρέπουσα προσοχή για εξασφάλιση της τέταρτης συνεχούς νίκης και ταυτόχρονης παραμονής στη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ

Με αντίπαλο, το συγκρότημα της  Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ, συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Ανδρική μας ομάδα, στην κατηγορία Κάτω των 18, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου για την 9η αγωνιστική.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Ζακακίου και οι παίκτες μας, θα παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας, αλλά θα διεκδικήσει το παιχνίδι.

Επομένως, οι παίκτες μας θα δουν με σοβαρότητα και προσοχή αυτό το παιχνίδι.  

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – ΕΝΑΔ (Αποχώρηση ΕΝΑΔ)

Η αποχώρηση της ΕΝΑΔ, από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Γυναικών, δημιουργεί κενό αγωνιστικής δράσης για την ομάδα μας, κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο και ενώ το παιχνίδι, κατακυρώνεται με σκορ 20-0 για αυτήν.

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): Διακοπή πρωταθλήματος

Δεν θα υπάρχει δραστηριότητα κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος Ανδρών Κάτω των 16 και επομένως, η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία για μίνι προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): ΑΠΟΠ - Ανόρθωση

Στην Πάφο εκστρατεύει η Γυναικεία μας ομάδα, Κάτω των 16, η οποία στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του ΑΠΟΠ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» και παρά το ότι ο αντίπαλος βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας, εν τούτοις στην ομάδα μας επικρατεί εγρήγορση, για να αντιμετωπισθεί με τη δέουσα προσοχή η αναμέτρηση, με στόχο να πραγματοποιηθεί ο στόχος του νικηφόρου αποτελέσματος.

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): Ανόρθωση - Αναγέννηση

Με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης, η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, συνεχίζει την προσπάθεια της για τον 2ο όμιλο (9η αγωνιστική).

Το παιχνίδι θα γίνει στο Λύκειο της Αγίας Φύλας και μέσα από αυτό, οι νεαροί μας παίκτες, θέλουν να εκμεταλλευθούν τη νέα ευκαιρία που τους δίνεται, να εξελίξουν το ταλέντο τους και από εκεί και πέρα, να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό βέβαια, με επίγνωση των δυνατοτήτων που διαθέτει ο αντίπαλος.

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): ΑΕΛ – Ανόρθωση

Με στόχο να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία της, η ομάδα Γυναικών Κάτω των 14, αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης¨, έδρα της ομάδας των γαλαζοκιτρίνων.

Το παιχνίδι αυτό, εντάσσεται στο πλαίσιο του 1ου ομίλου, για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης και πρόκειται για ένα, αναμενόμενα δυνατό παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι παίκτριες μας θα παλέψουν για να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, όσο δύσκολο και αν εκτιμάται ότι θα είναι το παιχνίδι αυτό.

Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο