«Απόδειξαν πως είναι φτιαγμένες για τρόπαια» 

Για την κατάκτηση του κυπέλλου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προπονητής της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ Γιώργος Παλάλας. 

Αναλυτικά: 

«Ήταν διπλός στόχος. Δεν είχαμε κατακτήσει τρόπαιο τα τελευταία 3 χρόνια. Να είχαμε και αμφιβολίες για την ομάδα. Οι κοπέλες βρήκαν φοβερές δυνάμεις για να γυρίσουν τον αγώνα και να αποδείξουν πως είναι φτιαγμένες για τρόπαια». 

«Μας βοήθησε το γεγονός πως μπήκαμε καλά στο β’ μέρος και εύστοχοι. Πίστεψαν και άφησαν τον εαυτό τους ελεύθερο και ήρθε η νίκη». 

«Δεν πίστεψα ποτέ μου ότι έχουμε διαφορές με τον Κεραυνό. Έχω απεριόριστο σεβασμό στην ομάδα. Εμείς κάνουμε μια καινούργια αρχή φέτος. Είμαστε πιο γεμάτοι από άλλες χρονιές. Αν πάμε και στους τελικούς του πρωταθλήματος θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια». 

«Στο πρωτάθλημα είναι μια σειρά παιχνιδιών. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Τα κορίτσια νιώθουν πως είμαστε μια οικογένεια όλοι. Χθες έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν».

«Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο μας. Όσο εγώ αλλά και οι αρχηγός μας αφιερώσαμε το κύπελλο στον κόσμο μας. Ελπίζουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο