Βαλεντίνο Ρόσι: «Πρέπει να βελτιωθούμε σε δύο, τρία σημεία»

Μετά την τέταρτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, ο Βαλεντίνο Ρόσι λέει ότι θα χρειαστεί να βελτιωθούν σε μερικά σημεία, αν θέλει αύριο να ανέβει στο βάθρο. 

Αρκετά καλά τα πήγε ο «Γιατρός» στις κατατακτήριες δοκιμές, για το Γκραν Πρι Ανδαλουσίας στην πίστα της Χερέθ. Μετά από αρκετά καλά αποτελέσματα στα ελεύθερα δοκιμαστικά, κατάφερε να περάσει απευθείας στο Q2 και να πάρει τελικά την τέταρτη θέση ή αλλιώς, την πρώτη θέση από τη δεύτερη γραμμή εκκίνησης στον αγώνα. Ωστόσο ακόμη κι έτσι, ο Βαλεντίνο Ρόσι πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν μερικά πράγματα, ώστε να ανέβει τελικά στο πολυπόθητο βάθρο. 

«Ξεκινάω από την τέταρτη θέση, είμαι σε ένα καλό σημείο για να αγωνιστώ για το βάθρο. Κοιτώντας προς τον αγώνα, δεν βλέπω να ανεβαίνω στην πρώτη τριάδα γιατί είμαι λίγο πίσω. Πρέπει να βελτιώσουμε δύο ή τρία σημεία μέχρι αύριο αν θέλω να είμαι ανταγωνιστικός. Με αυτές τις υψηλές θερμοκρασίες επίσης, ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Θα είναι πραγματικά δύσκολα για όλους. Διάφοροι παράγοντες θα κρίνουν το παιχνίδι οπότε, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Οι συνθήκες κάνουν τον αγώνα πολύ δύσκολο. Είναι σημαντικό να προσπαθήσω και να καταφέρω να πετύχω καλύτερα αποτελέσματα από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Θέλω να έχω έναν καλό αγώνα. Δουλεύουμε πολύ, πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί». 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο