Κιννής για Παπουλή, Ακιντόλα και Παπασταύρου

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας του Απόλλωνα Φάνος Κιννής με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Σπορτς 1), αναφέρθηκε στο θέμα με τον Φώτη Παπουλή, αλλά και τον Ακιντόλα. 

«Από την στιγμή που με τον πιο επίσημο τρόπο μέσω του προέδρου μας, έχει φύγει από το γκρουπ. Δεν είμαστε μέλος αυτού του γκρουπ. Δεν γίνεται ένα μέλος από αυτό το γκρουπ να μην τηρά τις συμφωνίες», είπε για τη συμφωνία «κυρίων».

Και συνέχισε αναφερόμενος στην περίπτωση Παπουλή: «Εμείς είχαμε όλη τη πρόθεση να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Τον καλέσαμε για να ακούσει τη πρόταση μας. Ο παίκτης αρνήθηκε να ακούσει καν. Αν η Ομόνοια θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ελεύθερος τότε δικαίωμα τους. Τα χρονικά περιθώρια δεν θα τα αναλύσουμε αυτή τη στιγμή.  Τα αυτονόητα πρέπει να παραλείπονται. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν τα τελευταία 8 χρόνια. Προφανώς είχε άλλη πρόταση και δεν άκουσε την δική μας πρόταση»

Ερωτηθείς για την απαίτηση του κόσμου για περίπτωση Ακιντόλα, είπε: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία για όνομα του Θεού», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν απασχολεί ο παίκτης τόνισε: «Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Μας ενδιαφέρουν πάρα πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο