Ελ Αραμπί: Ανανέωσε μέχρι το 2022 με τον Ολυμπιακό!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μιας και τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Τι ίσχυε με το προηγούμενο συμβόλαιο, η μεγάλη αύξηση και πότε υπογράφει!

Τέλη Σεπτέμβρη υπήρξε το άγχος στους φίλους του Ολυμπιακού. Η πρόταση που είχε στα χέρια του από ομάδα του Κατάρ ήταν μεγάλη. Ωστόσο η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» διέψευσε άμεσα την όποια αποχώρηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός έμεινε στον Ολυμπιακό είναι και φέτος πρώτος σκόρερ του συλλόγου (με 9 γκολ) αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος (με 8 γκολ) και φυσικά είναι από τους παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Ελ Αραμπί το καλοκαίρι του 2019 ήταν διετές με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Ωστόσο οι δύο πλευρές έκατσαν εκ νέου στο τραπέζι. Συζητήσαν και εν τέλει συμφώνησαν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 αλλά με σαφώς καλύτερες αποδοχές για τον Ελ Αραμπί. Ουσιαστικά η διάρκεια του συμβόλαιου παρέμεινε η ίδια αλλά με νέες απολαβές και με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά να τον «κλειδώνει» στο Ρέντη χωρίς να υπάρχουν... θέματα με τις οψιόν.

Αυτή είναι και η ανταμοιβή της διοίκησης του Ολυμπιακού προς τον Ελ Αραμπί. Και για την προσφορά του (έχει ήδη 36 γκολ με τους «ερυθρόλευκους») αλλά και για το γεγονός ότι απέρριψε την πρόταση από το Κατάρ.

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε λίγες μέρες «κλείδωσαν» με νέα συμβόλαια τους Καμαρά, Σισέ, Μπα και Ελ Αραμπί. Και οι τέσσερις θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους μέσα στις γιορτές (είναι τυπικό το ζήτημα).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο