Ώρα διπλού με πολυδιάστατη ευκαιρία

Η έξοδος στο Μακάρειο είναι δύσκολη και πολύ σημαντική για την Ανόρθωση. Θα πρέπει να κερδίσει, αυτό είναι ξεκάθαρο και μη συζητήσιμο. Για να τι κάνει πρέπει να επαναλάβει επιθετικά το πρώτο ημίχρονο με τον Εθνικό, σε δημιουργία φυσικά. Όπως επίσης να έχει περισσότεη διάρκεια σε απόδοση, όπως και να συμπεριφερθεί σωστά στα μετόπισθεν. 

Είναι άλλωστε ώρα για διπλό. Από τις 28 Οκτωβρίου η Ανόρθωση αγνοεί την εκτός έδρας επιτυχία. Από τότε, όταν κέρδισε τον Εθνικό, μέτρησε σε 5 αγώνες δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το σερί πρέπει να σταματήσει απόψε!!!

Υπάρχει άλλωστε σε περίπτωση  νίκης πολυδιάστατη ευκαιρία. Μένει σε απόσταση τριών βαθμών από την 1η θέση και τον Απόλλωνα, στους 2 από την 2η ΑΕΛ. Πιάνει την Ομόνοια και ανοίγει την ψαλίδα από την 5η ΑΕΚ. Στην μάχη του τίτλου και της διάκρισης, είναι must να αξιοποιείς τα στραβοπατήματα των άλλων. Είναι από τις αγωνιστικές, όπου το μομέντουμ είναι μαζί της. 

Θα έχει το ματς παραπάνω βέβαια, αλλά αν προσθέσει τρεις βαθμούς, θα κερδίσει κάτι και την Τετάρτη, αφού θα αγωνιστούν Απόλλων-Ομόνοια και η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή. 

Οπότε τρίποντο και μόνο τρίποντο στην Λευκωσία για την Ανόρθωση. Θα της δώσει πολλαπλά κέρδη και ώθηση. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο