Τέζα στην παράταση η Μπάρτσα, το Σούπερ Καπ στην Μπιλμπάο!

H Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές, η Μπιλμπάο είχε ισάριθμες απαντήσεις και μετά το 2-2 των 90 λεπτών, στην παράταση, ο Ινιάκι Γουίλιαμς, με εξαιρετικό τέρμα, έκανε το 2-3 και χάρισε το Σούπερ Καπ στην ομάδα του. Αποβλήθηκε ο Μέσι για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Η Μπαρτσελόνα έψαξε το δεύτερο τέρμα, στο δεύτερο ημίχρονο και πρωταγωνιστής, ήταν και πάλι, ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος στο 77’, έκανε το 2-1 και όλα έδειχνα ότι ο τίτλος, θα πήγαινε στους «Μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, ο Βιγιαλίμπρε που μπήκε στο 83’, στο 90’, κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Μπιλμπάο και με το σκορ στο 2-2, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί και πιο συγκεκριμένα στο 93ο λεπτό, ο Γουίλιαμς με ένα πολύ όμορφο τέρμα, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με τη Μπιλμπάο να κρατάει το σκορ ως το τέλος και να φτάνει μέσα σε έξαλλα πανηγύρια στη κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν στην Ισπανία.

Ο Λιονέλ Μέσι, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, στο 121ο λεπτό του τελικού και αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο