Όλα είναι με το μέρος της...

Το αποτέλεσμα ανάμεσα σε ΑΕΛ - Απόλλων, έφερε πλατιά χαμόγελα στην Ομόνοια, αφού θα εισέλθει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κανονικής διάρκειας από την πρώτη θέση. Η Ομόνοια που έχει ν' αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι του Σαββάτου, θέλει να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι της βαθμολογίας και με νίκη να διατηρήσει τη θέση της στα ψηλά, ώστε να κάνει είσοδο στη β’ φάση του πρωταθλήματος, έχοντας την πρωτιά.

Ο Μπεργκ γνωρίζει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε μία εξαιρετική φάση, εξάλλου είναι δικό του δημιούργημα αυτό και αν και σε κάποια παιχνίδια υστερεί λίγο στο θέαμα, πετυχαίνει εντούτοις να παίρνει το ζητούμενο της νίκης, που αυτή την περίοδο είναι και το πιο σημαντικό.

Μία Ομόνοια που έχει να χάσει στο πρωτάθλημα από την 11η αγωνιστική στο στάδιο ‘Αμμόχωστος’, διατηρώντας ένα εκπληκτικό σερί αγώνων, θέλει να το διατηρήσει τόσο αυτό, όσο και το αήττητο στην έδρα της, αφού το ερχόμενο Σάββατο οι ‘πράσινοι’ θα είναι τυπικά γηπεδούχοι. Η ψυχολογία όλων στο Γέρι είναι στα ύψη, έτσι θα υποδεχθεί με ανεβασμένο το ηθικό τον ΑΠΟΕΛ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με καλή διάθεση, συγκέντρωση και πάθος γι’ άλλο ένα τρίποντο, η Ομόνοια θα πρέπει να τα δώσει όλα ώστε να φτάσει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο