Πέρασε από το Δασάκι και περιμένει την ΑΕΚ

Από τη δεύτερη θέση θα ξεκινήσει τα πλέι οφ η ΑΕΛ μετά το σημερινό πέρασμα της από το Δασάκι. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 2-1 και στην πρεμιέρα των πλέι οφ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Μπουνόζα και Αντάμοβιτς τα τέρματα της ΑΕΛ, μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Ντόλεζαλ στη φάση του χαμένου πέναλτι. Η ομάδα της Άχνας θα ξεκινήσει τους αγώνες κατάταξης από την προτελευταία θέση.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το γκολ που πέτυχε ο Μπουνόζα με κοντινή κεφαλιά στο 20’ ήταν εκείνο που απέβαλε το άγχος από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και έδωσε ενδιαφέρον στο μέτριο μέχρι εκείνο το σημείο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το προβάδισμα τους, έλεγξαν το ρυθμό και έχασαν δυο ευκαιρίες, με τους Μαέ και Σάντος για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν καλύτερο και πιο ισορροπημένο. Ο Εθνικός ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με το α’ ημίχρονο και έβαλε δύσκολα στην ΑΕΛ που πέτυχε το δεύτερο τέρμα με τον Αντάμοβιτς, όμως, δέχθηκε γκολ και πίεση από τους γηπεδούχους.

Στο 61’ ο Αντάμοβιτς με κοντινή προβολή και σε κενό τέρμα αξιοποίησε την πάσα πάρε βάλε του Μαέ και έγραψε το 2-0.

Οι πανηγυρισμοί και το... μαξιλαράκια των δυο τερμάτων δεν διήρκησαν για πολύ, αφού στο 65’ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι και παρά το γεγονός ότι αποκρούστηκε από τον Βοζίνια, ο Ντόλεζαλ με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1.

Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά και στο 71’ ο Παπαγεωργίου έχασε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση. Το πρώτο σουτ αποκρούστηκε από τον Βοζίνια, το δεύτερο πέρασε έξω.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν καταγράφηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση, όμως, ένας απρόσμενος εισβολέας κέρδισε το... χειροκρότημα.Ένα γατάκι ανέλαβε ρόλο... εξτρέμ και έκανε μία κούρσα εντός αγωνιστικού χώρου και διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα τον αγώνα.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια και στη 2η θέση, ενώ τον Εθνικό στην προτελευταία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο