Ψάχνουν τα διπλά οι τρεις «μεγάλοι»

Η αυλαία της 12ης και πρώτης για τον δεύτερο γύρο αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανοίγει σήμερα (8/12) με τρεις αναμετρήσεις.

Πρώτο ραντεβού στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00), όπου η Πάφος FC φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα (από Δόξα και ΕΝΠ αντίστοιχα) και ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, οι μεν γηπεδούχοι για να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και οι δε κιτρινοπράσινοι για να πλησιάσουν τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Στο «Αμμόχωστος» η Αλκή υποδέχεται την Ομόνοια (18:00), που ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα που δέχτηκε στο Τσίρειο από την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σπουδαία νίκη σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας και θα προσπαθήσει, παρά τον χαρακτήρα του αουτσάιντερ που έχει, να συνεχίσει να βαδίζει σε καλό δρόμο.

Η αυλαία της ημέρας πέφτει στο «Τάσος Μάρκου», όπου η ΕΝΠ φιλοξενεί τον Απόλλωνα (19:00). Οι κυανόλευκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα της περασμένης Δευτέρας στο ΓΣΠ, ενώ οι βυσσινί θα προσπαθήσουν να πάρουν δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της ΑΕΚ.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο