Με τέτοιο Κατσαράβα...

Ο Νίκα Κατσαράβα είναι στα φόρτε του και το απέδειξε και σε αυτή την αγωνιστική. Ο Γεωργιανός επιθετικός ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης της Ανόρθωσης επί της Δόξας, ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το τρίτο γκολ, αφού με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Σαφώς και ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Αμμοχώστου, με την Ανόρθωση να αναρριχάται στην 5η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με ΑΕΚ και Σαλαμίνα. 

Ο Κατσαράβα που είναι αλλαγμένος προς το καλύτερο τις τελευταίες ημέρες σε σύγκριση με τις προηγούμενες του συμμετοχές, αφού έδειξε στα τελευταία τρία παιχνίδια μεγάλη διάθεση για να συνεισφέρει στην ομάδα, δείχνει να υπακούει τις εντολές του Στρέπελ, βγάζει ένα ομαδικό πνεύμα, θέλει να προσφέρει αρκετά και αυτό φαίνεται. Είναι δραστήριος και μάλιστα στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα, πήρε το πρώτο του φουλ 90λεπτο για φέτος.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Νίκα Κατσαράβα δύσκολα θα χάσει τη θέση του από την εντεκάδα, αφού μπορεί να συνεισφέρει στο επιθετικό κομμάτι τότε, γιατί να μείνει εκτός… Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα θα του δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση, η Ανόρθωση χρειάζεται ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή, οπόταν αναμένουμε να δούμε ανάλογη συνέχεια από τον Γεωργιανό φορ. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο