Για διαιτητική σφαγή μιλά ο Ολυμπιακός (video)

Έντονα παράπονα από την χθεσινή διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεούλη και του βοηθού Αντρέα Πραστίτη έχει ο Ολυμπιακός ο οποίος έμεινε στο 2-2 με τον ΑΣΙΛ. Μάλιστα σε τοποθέτηση του κάνει λόγο για «διαιτητική σφαγή», ενώ με βίντεο η διοίκηση του Ολυμπιακού καταγράφει τις φάσεις που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα και για τις οποίες διαμαρτύρεται έντονα. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης τόσο μετά την λήξη του αγώνα όσο και σήμερα δημόσια εκφράζει έντονα την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός στο βίντεο, έχοντας και γραπτό κείμενο, διαμαρτύρεται για τις εξής φάσεις.

1.       Ακυρωθέν τέρμα υπέρ του Ολυμπιακού και ενώ το σκορ ήταν 0-2. Φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής των «μαυροπρασίνων» καλύπτεται από δυο ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ.

2.       Μετά από κεφαλιά ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυντικού του ΑΣΙΛ με τον διαιτητή να μην βλέπει την παράβαση και να καταλογίζει κόρνερ.

3.       Στο πρώτο κερδισμένο πέναλτι του ΑΣΙΛ, υπάρχει διπλή παράβαση. Αρχικά ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ ήταν σε θέση οφσαιντ και στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν βρίσκει τον ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ.

4.       Αμυντικός του ΑΣΙΛ αποκρούει την μπάλα με τα χέρια. Καμία υπόδειξη πέναλτι.

5.       Στο δεύτερο κερδισμένο πέναλτι του ΑΣΙΛ, ο βοηθός αναφέρει στο πάγκο του Ολυμπιακού ότι ο χρόνος καθυστερήσεων θα είναι 4 λεπτά. Το πέναλτι δόθηκε 95`+ . Προηγείται φάουλ σε παίκτη του Ολυμπιακού.

Σε αυτά τα πέντε σημεία επικεντρώνονται οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και θέτουν αρκετά ερωτήματα. Το ερώτημα που τίθεται είναι υπάρχει αρμόδιος ή αρμόδιοι που διαπιστώνουν τέτοιου είδους διαιτησίες και τι πράττει η ΚΟΠ; Πως θα αξιολογήσει την διαιτησία του αγώνα η επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ; Με τι βαθμό θα αξιολογήσει το διαιτητικό τρίο ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Σκαπούλης; Όλα όσα υποστηρίζει με τοποθετήσεις του και το σχετικό βίντεο ο Ολυμπιακός έγιναν παρουσία 600 φιλάθλων εκ των οποίων οι 500 ήταν του Ολυμπιακού οι οποίοι αποχώρησαν με την συνοδεία της ΜΜΑΔ λόγω διαμαρτυριών.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο