Ο Ματ του πέρσι δεν έχει καμία σχέση με του φέτος

Ο Ματ Ντάρμπισαιάρ του φέτος δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό, ο Άγγλος είναι στα κάτω του, πήρε και αυτός την κατιούσα όπως και η Ομόνοια, είναι εμφανώς επηρεασμένος από την όλη κατάσταση, γι’ αυτό και η παρουσία του ίδιου στους αγωνιστικούς χώρους πέρασε αρκετές φορές φέτος απαρατήρητη. 

 

Ο Άγγλος που τα έχει με τον ίδιο του τον εαυτό, δεν κατάφερε ούτε μία φορά φέτος να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ήταν σκιά του εαυτού του αλλά και της ομάδας, κλείνοντας το 2018 με τον όχι και τόσο καλύτερο τρόπο. Βέβαια ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα αφού η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για τον ίδιο, ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήρε το χρυσό παπούτσι και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στα τέλη Μαΐου και τώρα λίγους μήνες αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχει μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Δεν ξέρουμε τι θα αναπτερώσει το ηθικό του ίδιου, πάντως όσο δεν σκοράρει, τόσο απογοητεύεται. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει πολλά από αυτόν, η απόδοση του είναι πενιχρή, ο κόσμος φέτος δεν ενθουσιάζεται από την παρουσία του ίδιου ενώ το 2019 που είναι προ των πυλών, είναι μία χρονιά στην οποία ο επιθετικός της Ομόνοιας ελπίζει ν’ αλλάξουν αρκετά. 

Αν πάρει αυτός τα πάνω του θα ανέβει βαθμολογικά και η ομάδα, αφού είναι παίκτης που ξέρει να κρίνει παιχνίδια και ξέρει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, στιγμές που χάρισε και πέρσι στον ομονοιάτικο κόσμο. Ακόμη και τα ατομικά στατιστικά του 32χρονου φέτος δεν χρίζουν ανάλυσης… Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ πέρσι την ίδια περίοδο και πριν μπούμε στο 2018 είχε πετύχει 8 γκολ. Με αυτούς τους αριθμούς σβήνει και τ’ όνειρο του Ντάρμπισαιαρ ν’ αναδειχθεί και φέτος πρώτος σκόρερ. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο