«Ουδεμία πιθανότητα επιστροφής για Στσέποβιτς»

Αίσθηση προκάλεσε η όγδοη προσθήκη της ΑΕΛ από το θερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς ο λεμεσιανός σύλλογος εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Στέφαν Στσέποβιτς για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Για τον μεγαλύτερο αδελφό του Μάρκο Στσέποβιτς της Ομόνοιας είναι προφανές ότι επενδύθηκε ένα μέρος της εισπραχθείσας αποζημίωσης από την πώληση του Ράιαν Μαέ, προκειμένου το συνολικό πακέτο να είναι αρκετά δελεαστικό για να το προτιμήσει έναντι ενός ποιοτικότερου πρωταθλήματος.

Αυτό τεκμαίρεται και από σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής eldesmarque, το οποίο τιτλοφορείται «Ουδεμία πιθανότητα επιστροφής για Στσέποβιτς». Σε αυτό αναφέρεται πως η Μάλαγα είναι σε αναζήτηση επιθετικού, καθώς στο ρόστερ της υφίσταται μόνον ο Πάμπλο Τσαβαρία, αλλά η παραμονή του Σέρβου άσου δεν είναι επιλογή.

Οι Ισπανοί κατέφυγαν τον Μάρτιο στην απόκτηση του Στσέποβιτς, επειδή «μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Τσαβαρία ήταν αναγκαίο να αναζητηθεί ένας επιθετικός χωρίς ομάδα, ο οποίος θα συμβιβαζόταν εύκολα με τις χαμηλές οικονομικές απολαβές που ο σύλλογος μπορούσε να προσφέρει στη δεδομένη στιγμή και συνάμα να είχε παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα, ώστε να μην απαιτηθεί μακρά περίοδος προσαρμογής».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νέος άσος της ΑΕΛ «ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες, με αποτέλεσμα πολλοί να ζητούν την παραμονή του. Εν τέλει ωστόσο δεν επετεύχθη συμφωνία και ο Στσέποβιτς υπέγραψε σε άλλο σύλλογο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο