Ώρα Ομίλων Γιουρόπα για Ομόνοια 

Το μεγαλύτερο της και πιο σημαντικό της παιχνίδι δίνει απόψε η Ομόνοια του Χένιγνκ Μπέργκ. 

Οι πράσινοι οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους στους ομίλους του Κόνφερνες Λιγκ, θέλουν σήμερα στον επαναληπτικό με την Άντβερμπ στο Βέλγιο (σήμερα στις 22:00) να κλειδώσουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί χρονιά. 

Η ομάδα της Λευκωσίας έχοντας τη νίκη στις αποσκευές της από τον πρώτο αγώνα με 4-2 θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και να πάρει την μεγάλη πρόκριση για την δεύτερη διοργάνωση της UEFA. 

Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη αφού ακόμη και το μαξιλαράκι των δυο τερμάτων δεν λέει και πολλά. Μόνο πως η Ομόνοια θα παραταχθεί στο γήπεδο έχοντας κατά νου πως ακόμη και με ήττα με ένα γκολ διαφορά θα πάρει την πρόκριση. 

Η φιλοσοφία του Νορβηγού τεχνικού δεν αλλάζει, όπως φυσικά και της Ομόνοιας. Οι Βέλγοι έδειξαν αδυναμίες αμυντικά και αυτό φάνηκε στο β’ μέρος στο ΓΣΠ όπου η Ομόνοια πέτυχε άλλα τρία τέρμα. Ωστόσο έδειξε και πλεονεκτήματα στην επίθεση κάτι που θα πρέπει οι Μπέργκ και οι παίκτες του να μειώσουν την πίεση που θα δεχθεί η ομάδα τους στα αρχικά στάδια.

Είναι λογικό η Αντβερμπ να μπει δυνατά στον αγώνα αφού θα ψάξει το γρήγορο γκολ που θα την βάλει στο κόλπο της πρόκρισης. Όσο περνά ο χρόνος και όσο η Ομόνοια κρατά το σκορ πρόκρισης τα δεδομένα θα γίνει πιο εύκολο για την ομάδα του Μπέργκ.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο