Με σούπερ Κολοβό για εξάδα (video)

Με τον Κολοβό να περνά στο παιχνίδι ως αλλαγή και να πετυχαίνει δυο γκολ και να δίνει μια ασιστ η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνα με 3-1. Πλέον οι πράσινοι βρίσκονται στο -1 από την 6η Ανόρθωση έφτασε στους 23 βαθμούς με την Κυρία να αγωνίζεται αύριο με την ΕΝΠ. Επίσης μείωσε την διαφορά της από την Νέα Σαλαμίνα στους 3 βαθμούς.  

Με επτά αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα παράταξε σήμερα την Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου με τρεις πρωην «πράσινους» παράταξε την Νέα Σαλαμίνα ο Σάββας Πουρσαιτίδης. Φανέλα βασικού για την Ομόνοια πήραν οι Γκαφούρ, Λοέ, Μεχίας, Λόπες, Σοάρες, Μόντες και Ραμίρες, από την άλλη Αλβμπόγκε, Μαργκάσα και Τζαιλσον στους πρώτους 11 για την Νέα Σαλαμίνα. 

Χωρίς ρυθμό ο αγώνας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Ομόνοια να φτάνει πρώτη στην αντίπαλη εστία στο 10ο λεπτό με την κεφαλιά του Ραμίρες να περνά έξω. Στο 22ο λεπτό ο Ατζαγκούν έκανε το σουτ αδύνατο όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Αλβμπόγεκ. 

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε στο 25ο λεπτό και ήταν για την Νέα Σαλαμίνα με τον Σικόρσκι να βρίσκεται απέναντι από τον Μεχιάς ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των πρασίνων. Πολύ κοντά στο γκολ βρέθηκε η ομάδα του Σάββα Πουρσαιτίδη στο 29ο λεπτό με τον Κίνγκσλει όμως να μην μπορεί από πολύ κοντά να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίκτυα του Μεχίας. 

Δυο μεγάλες ευκαιρίες 
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους η Ομόνοια βρήκε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 46ο λεπτό με τον Ραμίρες από πολύ κοντά να κάνει το πλασέ να πέφτει όμως ο Αλβμπόγκε και να μαζεύει την μπάλα Στο 55ο λεπτό ήταν η σειρά της Νέας Σαλαμίνας να απειλήσει με το  σουτ του Κορέια να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μεχίας. 

Τα πρώτα του Κολοβού 
Πέρασε αλλαγή στο 53ο λεπτό και μέσα σε λίγα λεπτά τα έκανε όλα. Ο Δημήτρης Κολοβός σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Ομόνοια στο 58ο λεπτό μετά από ασίστ του Μαυρία. Το ίδιο σκηνικό και στο 65ο λεπτό με τους δύο να συνεργάζονται και πάλι με τον Κολοβό να κάνει το 2-0. Μείωσε η Νέα Σαλαμίνα σε 2-1 με τον Τιάγκο στο 70ο λεπτό ενώ τρια λεπτά αργότερα ο Κολοβός έδωσε την ασίστ στον Ραμίρες ο οποίος από κοντά έκανε το 3-1 για την Ομόνοια. 

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Λορά, Λόπες (72’ Πέρτσε), Λοέ, Γκόμες, Σοάρες (53’ Κολοβός), Ατζαγκούν, Μόντες (53’ Μαυρίας) και Ραμίρες. 

Στον πάγκο: Παναγή, Αντωνίου, Πρετσέ, Φώτη, Κατελάρης, Χαραλάμπους, Κακουλής. 

Νέα Σαλαμίνα: Αλβμπόγκε, Φουστάρ, Χριστοφόρου, Μιντίκκης, Κορρέια, Τζαϊλσον, Μαργκάσα, Νουρ (67’ Ρεινολτς), Σικόρκσι (58’ Τιάγκο), Κίνγκσλεϊ, Ελουντού. 

Στον πάγκο: Λύτρας, Σεργίου, Θεοδώρου, Κωστή, Σιάθας, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή.

Κίτρινες: Σοάρες (3η)  
Κόκκινες: 
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Βοηθοί: Καλογήρου Μάριος-Ανδρέου Π. Ανδρέας
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο