Βόμβα ΠΑΣ Γιάννινα στη Τούμπα

Μεγάλη και εν πολλοίς ανέλπιστη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νικώντας στην Τούμπα τον φλύαρο και αγχωμένο ΠΑΟΚ με 1-0, χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Κόντε στο 86' μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς που ως το σημείο εκείνο ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

Παρουσία του κόσμου του στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον σθεναρό ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι με περιορισμένη ποιότητα, αρκετή νευρικότητα και λίγες φάσεις.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς Ελληνα στο αρχικό του σχήμα αλλά και μετά τις 4 αλλαγές του, ξεκίνησε με επιθετικές βλέψεις αλλά ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πλησίασε πρώτος στο γκολ. Ηταν το 25΄όταν ο Σνάιντερ πλάσαρε η μπάλα πέρασε την γραμμή της εστίας του ΠΑΟΚ, αλλά όπως διαπιστώθηκε είχε βγει άουτ νωρίτερα, στην σέντρα του Περέα προς τον συμπαίκτη του και το γκολ του ΠΑΣ δεν μέτρησε.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να κλειστούν στην άμυνα με οχυρωμένη συγκρότηση στο κέντρο προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και στο πρώτο μέρος το κατάφεραν πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ έχοντας και στα δυο ημίχρονα την κατοχή της μπάλας ήταν αδύναμος να μετουσιώσει την υπεροχή, αυτή αφού τα λάθη στις τελικές προσπάθειες ήταν επαναλαμβανόμενα και το αργό κέντρο δεν μπορούσε να αξιοποιήσει σε καμιά περίπτωση την διάθεση των απομονωμένων επιθετικών. 

Πηγή: ΑΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο