"Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, όλοι μετράνε βαθμούς απ' αυτά τα παιχνίδια..." (video)

Δείτε την εβδομαδιαία συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, πριν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε εκείνο το ντέρμπι. Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα, όμως και η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο πάντα να είσαι καλός. Στο τελευταίο 20άλεπτο η Ανόρθωση ήταν καλύτερη μας. Για μένα περισσότερο ήταν θέμα συγκέντρωσης. Είμαι ευχαριστημένος με τους βαθμούς που μαζέψαμε, όμως πάντα μπορούμε και καλύτερα. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φουλ ικανοποιημένος».

«Όλοι βλέπουν πόσο δύσκολο και ενδιαφέρον είναι το πρωτάθλημα. Θα πάει μέχρι τέλους έτσι. Υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες με περισσότερο μπάτζετ, με καλύτερους παίκτες από τη τελευταία χρονιά».

«Είναι σίγουρα καλό το στατιστικό στην αμυντική μας λειτουργεία. Πρέπει να βλέπεις τα λάθη και να δουλεύεις».

«Με τον Εθνικό πάντα εκεί έχουμε δύσκολα ματς. Ο Εθνικός έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς. Δεν έχει σημασία που είναι τελευταίος στη βαθμολογία. Αν θέλουμε τους 3 βαθμούς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' ότι με Ανόρθωση. Σε αυτά τα παιχνίδια όλοι πριν ν' αρχίσει το πρωτάθλημα, μετράνε βαθμούς, όμως δεν μπορεί κανείς να πει ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Θα είναι δύσκολο απόγευμα. Πρέπει να έχουμε ποιότητα και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο