"Σημαντικό να σκοράρεις και να κρατήσεις το μηδέν" (vid)

Συνέντευξη Τύπου για το ντέρμπι με την ΑΕΛ παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ Ιμάνολ Ιδιάκεθ. Στο πάνελ δίπλα από τον Βάσικο τεχνικό ήταν ο αρχηγός Νταβίντ Καταλά.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ και είναι μεγάλη πρόκληση για μας. Βλέπουμε πόσο καλά παίζει φέτος. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ίσως κριθεί σε μια στατική φάση ή ένα λάθος. Υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες. Όποιος είναι πιο αποτελεσματικός θα κερδίσει. Έχουμε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά τα τελευταία αποτελέσματα».

 Ακολούθως ο κ. Ιδιάκεθ αναφέρθηκε στις απουσίες: «Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Σάστρε, Γκονζάλεθ και Φλοριάν» 

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετρά 10 γκολ υπέρ και μηδέν μετά που επέστρεψε στην ομάδα: «Είναι σημαντικό να σκοράρεις και να κρατήσεις το μηδέν σε τέτοια παιχνίδια. Όλα αυτά είναι σημαντικές λεπτομέρειες».

Με τη σειρά του ο Νταβίντ Καταλά χαρακτήρισε το πρόκληση το παιχνίδι της Κυριακής και πρόσθεσε

«Παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά θέλουμε τη νίκη»

Τι άλλαξε το τελευταίο διάστημα και η ομάδα είναι βελτιωμένη: «Είναι όλα μαζί, όταν αλλάζει κάτι αλλάζουν όλα. Μας βοήθησαν τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Αν η ΑΕΚ μπορεί να ανέβει περισσότερο στη βαθμολογία: «Είμαστε ζωντανοί στη μάχη για τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο