Με Κουρμπέλη εναντίον του Αστέρα Τρίπολη

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (16/02) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή τελευταία προπόνηση κι ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα. Να υπενθυμιστεί ότι ο διεθνής μεσοαμυντικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Στην αυριανή αναμέτρηση οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι, σε σχέση με τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, καθώς επιστρέφουν οι Κάτσε και Μακέντα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Στάικο, Άλτμαν, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Κάτσε, Αρμενάκα, Μακέντα, Βέργο, Καμπετσή.

Εκτός έμεινε ο Ινσούα, ο οποίος τραυμσατίστηκε στο κεφάλι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και ο Κουλιμπαλί, που στο ίδιο ματς υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο