ΑΕΚ: Τα πρώτα του Ιδιάκεθ

Μία ισοπαλία στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν το λες και άσχημο αποτέλεσμα, αυτό όμως που θυμώνει την ΑΕΚ περισσότερο είναι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Το 2-0 έγινε 2-2, δείχνοντας αδράνεια στο να διατηρήσει το προβάδισμα της, δίνοντας χώρο στον ΑΠΟΕΛ για την ισοφάριση και χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά. 

Ο Ιδιάκεθ για πρώτη φορά είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ και μάλιστα δύο, με την επιστροφή του στους πάγκους της Λαρνακιώτικη ομάδας, σπάζοντας αυτό το 10-0 που είχε χτίσει από τις 15 Ιανουαρίου ημέρα πρόσληψης του στην ομάδα. Ο Βάσκος τεχνικός είδε τον Τόνιο να δέχεται αυτά τα δύο γκολ από τον ΑΠΟΕΛ, γκολ τα οποία στοίχισαν και το τρίποντο σε  τόσο απαιτητικό παιχνίδι όπως ήταν αυτό στη Λευκωσία. Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ εξήλθε ισόπαλη (2-2), ήταν στο τελευταίο παιχνίδι του Ιραόλα στον πάγκο, αυτό με τον Ερμή. 

Υπάρχει ικανοποίηση και αισιοδοξία για την πορεία που κάνει η ομάδα στην Ιδιάκεθ εποχή, με τον τεχνικό της ομάδας αυτές τις ημέρες να προετοιμάζει την ΑΕΚ για την τελευταία αναμέτρηση της α’ φάσης με την Ένωση. Μία Ένωση που είχε πληγώσει την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας 2-1 στο ‘Τάσος Μάρκου’. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο