Ξέρει τον τρόπο

Τον πιο δύσκολο δρόμο για να υπερασπιστεί τον τίτλο της θα διασχίσει η ΑΕΚ, αφού μετά τη Νέα Σαλαμίνα, καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα υψηλό εμπόδιο από την πρώτη 6άδα, ενδεχομένως το υψηλότερο.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει σήμερα στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola και αισιοδοξεί να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη μέσα στο ΓΣΠ, ωστόσο και η ισοπαλία με γκολ είναι θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Λάρνακας ξέρει τον τρόπο απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας. Δεν είναι μόνο η περσινή πρόκριση, η οποία άνοιξε το δρόμο για το 2ο κύπελλο στην ιστορία του Συλλόγου, αλλά και το φετινό πολύ καλό δείγμα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην «Αρένα» η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 με σκόρερ τον –απόντα σήμερα- Φλοριάν, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι του ΓΣΠ, η ομάδα της Λάρνακας έχασε τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της. Προηγήθηκε 0-2 με τον Τρισκόφσκι, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση.

Αν προσθέσουμε και τον ισόπαλο αγώνα του Σούπερ Καπ (1-1), τότε η ΑΕΚ είναι αήττητη στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα θα επιχειρήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να αποκτήσει προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο