Γκέλα με το καλημέρα…

Με το αριστερό άρχισε την προσπάθεια του μέσα στα   play-off ο ΑΠΟΕΛ  καθώς  έμεινε στο  1-1 με την Νέα Σαλαμίνα. Πλέον οι γαλαζοκίτρινοι έχουν συγκάτοικο στην κορυφή καθώς ο Απόλλωνας κέρδισε την Ομόνοια με 3-1 και έπιασε του γαλαζοκίτρινους στην κορυφή με 50 βαθμούς.

Πιο δυνατά ο ΑΠΟΕΛ… προβάδισμα η Σαλαμίνα 
Οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν την κατοχή της μπάλας και έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ. Στο 3ο λεπτό ο Γιάκολις από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τα πόδια ο Βεσελόφσκι έδιωξε την μπάλα

Δείτε ΕΔΩ το Live. 

Απάντησε η Σαλαμίνα… και με γκολ 
Στο 4ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα απάντησε στην ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ με τον Ελουντού να κάνει του σουτ και τον Ρομό να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 10ο λεπτό η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τίσντελ. Ο Τζαιλσον έκανε το σουτ από πλάγια θέση ο Ρομό έδιωξε ασταθώς και από πολύ κοντά ο Τίσντελ έκανε το 1-0
ΔΟΚΑΡΙ και ΓΚΟΛ για ΑΠΟΕΛ 
Μετά το αρχικό μούδιασμα μετά το γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε στροφές και αφού στο 23ο λεπτό απείλησε με τον Ζαχίντ το σουτ του οποίου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Βεσελόφσκι. 13 λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση με σε δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Βεσελόφσκι στο 36ο λεπτό κάνοντας το 1-1. 

Ευκαιρία με Νατέλ 
Οι γαλαοζκίτρινοι μετά το γκολ της ισοφάρισης αύξησαν την πίεση τους στην αντίπαλη εστία και στο 41ο λεπτό έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Νατέλ έκανε το σουτ με τον Βεσελόφσκι να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-1. 

Τάμαρι και Ζαχίντ 
Από τους κορυφαίους σήμερα για τον ΑΠΟΕΛ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Αρχικά ο Τάμαρι στο 64ο λεπτό έκανε το δικό του σόλο έφτασε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Οχτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ζαχίντ για να κάνει του σουτ από πολύ καλή θέση με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Βεσελόφσκι. 

Πίεση χωρίς αποτέλεσμα
Στα τελευταία λεπτά ο ΑΠΟΕΛ πίεζε την εστία του Βεσελόφσκι χωρίς ωστόσο να πετύχει το γκολ της νίκης. Ο αγώνας πήγε να χαλάσει στα τελευταία λεπτά με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να παρεκτρέπονται.  

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Γκαρσία, Κίνγκσλεϊ, Τζαΐλσον, Ρέινολντς (86’ Γκολομπάρ), Μαργκάσα, Μιντίκκης, Νουρ, Τίσντελ (89’ Σικόρσκι), Ελουντού (83’ Σιαθάς).
ΑΠΟΕΛ: Ρομό, Γιάκολις, Βούρος, Καρλάο, Ιωάννου, Τάμαρι, Γκέντζογλου, Νατέλ (84’ Βιντιγκάλ), Καζού (70’ Εφραίμ), Μπέζιακ (67’ Μπάλογκ),  Ζαχίντ. 
Κίτρινες: Τίσντελ, Νούρ, Ρεινολτς, Γολομπάρ / Μπέζιακ, Γκέντζογλου, Ζαχίντ , Τάμαρι  
Κόκκινες: 
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου
Β’ Βοηθός: Χρίστος E. Χρίστου
4ος: Αναστάσης Αναστάση
 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο