Αν έχεις Μούσα διάβαινε…

Το άστρο του Μούσα Τάμαρι έλαμψε (και) στο Τσίρειο. «Τύφλωσε» τον Απόλλωνα και έστειλε τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή. Ο Ιορδανός τα έκανε όλα στο πιο σημαντικό από κάθε άποψη παιχνίδι για την ομάδα του. Σ’ ένα ντέρμπι που έχανε και ο ΑΠΟΕΛ έβλεπε το στέμμα να φεύγει από τη Λευκωσία και να κατευθύνεται στη Λεμεσό. Το -5 κακά τα ψέματα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί.

Ο δαιμόνιος επιθετικός, ο μόνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και ενδεχομένως στην Κύπρο που μπορεί να ανατρέψει τόσα παιχνίδια με την φοβερή ποιότητα του, πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την κουβάλησε στο… τέρμα. Κέρδισε το πέναλτι για το 1-1, το γύρισε σε 1-2 μετά από φοβερό σπριντ και ντρίμπλα που σπάει… κόκκαλα και έδωσε την ασιστ για το 1-3.

Ο Μούσα δεν ήταν στα πάνω του. Μετά το Asian Cup κινήθηκε στην μετριότητα και με μερικές εκλάμψεις. Ωστόσο ο Τραμετσάνι τον κράτησε στην 11αδα και με τη λογική ότι σύντομα θα γίνει η… έκρηξη. Και έγινε σήμερα, στο πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς.

Ο παιχταράς είναι εδώ για να ηγηθεί στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στην τελική ευθεία. Και αν έρθει το 7ο συνεχόμενο, το μισό θα ανήκει σε αυτό το τεράστιο ταλέντο, όμοιο του οποίου δεν είδαμε ποτέ στην Κύπρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο