Η Μπάγερν Μονάχου ανοίγει τα ταμεία της

Η διάσημη γερμανική ομάδα δεν κατάφερε και φέτος να διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ (3-1) και τον αποκλεισμό των Βαυαρών από τη συνέχεια του Champions League, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι για να ενισχύσει το ρόστερ της, ώστε του χρόνου να μπορέσει να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό «στέμμα».

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Μπάγερν ενέκρινε μπάτζετ 200 εκατ. ευρώ, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, τη στιγμή που ήδη οι μεταγραφές των Λούκας Ερνάντες και Μπέντζαμιν Παβάρ παρουσιάζονται ως τελειωμένες.

Παράλληλα, έγινε αναφορά και για τον Χάμες Ροντρίγες που βρίσκεται στη Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αν αποφασιστεί να γίνει κανονική η μεταγραφή του, τότε η Μπάγερν θα διαθέσει 42 εκατ. ευρώ. για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, ξεκαθάρισε πως η απόφαση της διοίκησης για μεγάλες επενδύσεις είναι δεδομένη: «Εχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε στην αναμόρφωση της ομάδας μας. Θα είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα που είχε ποτέ η Μπάγερν Μονάχου. Τα χρήματα κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο και θα ξοδέψουμε όσα χρειαστούν για να κάνουμε την ομάδα, ακόμη πιο ανταγωνιστική».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο