Με αυτούς που έχει ή ο 5ος πάει Πολωνία;

Περίοδος βασικού σταδίου προετοιμασίας για την Ομόνοια στο Κίελτσε της Πολωνίας, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα βάλουν τις γερές βάσεις στο χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Μίας σεζόν που έρχεται αρκετά απαιτητική για τους «πράσινους», με έναρξη με τον πρώτο αγώνα για το σούπερ καπ, ακολούθως το ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά... ομίλους. Το πρόγραμμα για την Ομόνοια φέτος είναι κάτι παραπάνω από πιεστικό και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για τις προκλήσεις που έρχονται.

Η Ομόνοια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Πολωνία με τα τέσσερα αποκτήματα για φέτος Μπρούνο Φελίπε, Μάθιους, Μίλετιτς και Μπάρκερ, όμως η εύλογη απορία του κόσμου είναι αν ο Λένον θα πορευτεί με αυτούς συν τους περσινούς ή αν θα υπάρχει κινητικότητα στις μεταγραφές και άφιξη στους κυπελλούχους μέσω της πόλης που βρίσκεται στην νότια κεντρική Πολωνία. Θα ήταν ευχής έργον για τον τεχνικό της Ομόνοιας και τους συνεργάτες του η 5η μεταγραφή να ανακοινωθεί σύντομα, ώστε να προλάβει να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και στα 3 φιλικά που έρχονται.

Οι ρυθμοί και οι εντάσεις μέρα με τη μέρα θ’ ανεβαίνουν, η Ομόνοια χρειάζεται ενίσχυση και ένα γερό και δυνατό ρόστερ για να μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στη σεζόν, όμως για την ώρα όπως δήλωσε και ο Βορειοιρλανδός προπονητής δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο τη δεδομένη στιγμή, αν και παράλληλα δουλεύουν σε ορισμένες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο