«Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές στις εγκαταστάσεις»

Χαρούμενος και περήφανος δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ μετά τα επίσημα εγκαίνια στο νέο γήπεδο της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο σύλλογος θα διεκδηκήσει σπουδαία πράγματα από δω και στο εξής.

Ιστορική βραδιά η χθεσινή αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για τα «Σπιρoύνια», που συνδυάστηκε με νίκη, καθώς ο σύλλογος μπήκε σε νέα εποχή στο νεόκτιστο γήπεδό του. Αν και η τελευταία νίκη των Λονδρέζων ήταν στις 10 Φεβρουαρίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν άφησαν να τους καταβάλλει η πίεση και με το 2-0 επανήλθαν στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά τον αγώνα ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δήλωσε: «Νιώθω τόση περηφάνια. Τόσο χαρούμενος και μου είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Νιώθω πολύ περήφανος να βλέπει το γεμάτο χαρά πρόσωπο του Ντάνιελ Λίβι. Για εκείνον είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές της ζωής του. Έχτισε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο. Είμαι τυχερός που είμαι προπονητής της Τότεναμ και θέλω να του πω ένα ευχαριστώ.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πρέπει να είσαι γενναίος και να έχεις αυτοπεποίθηση. Υπήρχε λίγη πίεση, αλλά ο ενθουσιασμός και το κίνητρο που μας έδωσαν οι οπαδοί έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Αρχίζουμε και το νιώθουμε σπίτι μας. Ήταν σωστό να έρθουμε εδώ, με ό,τι ρίσκο πάρθηκε φυσικά, αλλά στο ποδόσφαιρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις θάρρος και εμείς το έχουμε. Ο αντίπαλος δυσκολεύτηκε με αυτήν την αμφόσφαιρα. Αν δεν έχεις αρκετά κίνητρα για να αγωνιστείς με αυτήν εδώ την ατμόσφαιρα, κάτι είναι λάθος στο μυαλό σου. Και η Τότεναμ θα διεκδικήσει σπουδαία πράγματα. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές στις εγκαταστάσεις».

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο