Το ποσό για Κασσαμά και η προεδρική δήλωση!

Από το βράδυ της Τρίτης ο Μορέτο Κασσάμα ανήκει στο δυναμικό της Ομόνοιας και με συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν μία σπουδαία μεταγραφή, ενός σπουδαίου παίκτη αν και είναι μόλις στα 24 του.

Μπορεί να θεωρηθεί υπέρβαση με την Ομόνοια να πληρώνει ένα σημαντικό ποσό για την απόκτηση του. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι Γάλλοι  σε σημερινό τους ρεπορτάζ. Κάνουν λόγο για ποσό 1.500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους... Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις από τον πρόεδρο της  γαλλικής ομάδας για τον ποδοσφαιριστή.

«Είναι καλό παιδί και καλός παίκτης, αλλά το επίπεδο του ανέβηκε μια βαθμίδα στον αγωνιστικό του τομέα και θα ήταν δύσκολο για αυτόν να εκφραστεί μαζί μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της καριέρας του», η δήλωση του προέδρου της Stade de Reims Jean-Pierre Caillot.

Την αποστολή του Sportime στους ευρωπαϊκούς αγώνες στηρίζουν οι:

Τα ελαστικά Hankook, επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και του UEFA Europa league! Ένα προϊόν της εταιρίας Καποδίστριας!

MAOURIS OIKOSET, 30 χρόνια τώρα δίνει άλλη διάσταση σε κάθε χώρο! Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο