Ελουστόντο για Ομόνοια: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε»

Διάσκεψη Τύπου από την Σοσιεδάδ εν όψιε του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια. Πρώτος μίλησε ο αμυντικός της ομάδας Αρίτς Ελουστόντο, πριν από τον Ιμανόλ Αλγουαθίλ, προπονητή της Σοσιεδάδ.

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: Άντρια Χήρα

Διαβάστε επίσης:

Οι τοποθετήσεις του Ελουστόντο:

«Αυτό που κάναμε την περασμένη Πέμπτη θα χτίσουμε πάνω σε αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, παίζουμε με διαφορετικό στυλ. Κάναμε κάποια καλά πράγματα στη Μαδρίτη, όμως πιστεύω ότι πρέπει να ξεχάσουεμ τι κάνουμε και να κοιτάξουμε μπροστά για το αυριανό παιχνίδι. Τα νέα από τους τραυματισμούς δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, υπάρχουν διαφορετικοί τύπου τραυματισμών, τα νέα δεν είναι ευχάριστά για την ομάδα, όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να επιστρέψει».

«Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε, έχουμε την ομάδα. Στείλαμε στους συμπαίκτες μας (τραυματίες) τη θετική μας ενέργεια. Για την Ομόνοια, είδαμε βίντεο, δεν θα πω τι θα κάνουμε αύριο, όμως θα μπούμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για τη νίκη. Για τους ίδιους είναι σαν να παίζουν στο Όλντ Τράφορντ, για μας όμως κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι ομίλων είναι διαφορετικό. Μπροστά από τον κόσμο μας πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε για να είμαστε κοντά στη νίκη. Πάντα είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζω τι μπορούμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Έχω αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ γι’ αύριο θέλω να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους και τους συμπαίκτες μας».

«Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι δύσκολα, είδαμε τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει να μην είμαστε συντονισμένοι. Είδαμε βίντεο του αντιπάλου, αλλά δεν ξέρουμε τι θα κάνουν αυτοί, έχουμε όμως αρκετά υλικά και όπλα για να το χτυπήσουμε».

«Δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί της ομάδας, όμως η ομάδα θα είναι εκεί ανταγωνιστική και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κερδίσαμε στο Ολντ Τράφορντ και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, αύριο είναι σημαντικό παιχνίδι για μας και για τον κόσμο και θέλουμε το τρίποντο».

Την αποστολή του Sportime στους ευρωπαϊκούς αγώνες στηρίζουν οι:

Τα ελαστικά Hankook, επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και του UEFA Europa league! Ένα προϊόν της εταιρίας Καποδίστριας!

MAOURIS OIKOSET, 30 χρόνια τώρα δίνει άλλη διάσταση σε κάθε χώρο! Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο