Αλγουαθίλ: «Ιστορική ομάδα η Ομόνοια, η μεγαλύτερη στην Κύπρο...»

Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ομόνοια. Το SPORTIME ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα είπε ο τεχνικός της Σοσιεδάδ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: Άντρια Χήρα

Διαβάστε επίσης:

«Ιστορικά είναι πολύ δυνατή ομάδα στην Κύπρο, η μεγαλύτερη στην Κύπρο με πολλά πρωταθλήματα και κύπελα, είναι ιστορική ομάδα για τη χώρα τους. Δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα, όμως έχουν πολύ καλό προπονητή και επίσης είναι ένας προπονητής με δύναμη, δουλεύει με δύο συστήματα, και τέσσερις πίσω και τρεις. Είναι οργανωμένη ομάδα, δυνατή ομάδα, κοιτάζουμε μπροστά μιλήσαμε με . Όλοι από εμάς θα παίξουν για τον κόσμο και τους τραυματίες που έχουμε στην ομάδα, θα χτίσουμε στην νίκη της περασμένης Πέμπτης. Δεν ξέρουμε πως θα παίξουν, δεν γνωρίζω ποιο σύστημα θα επιλέξει ο προπονητής τους, όμως εμείς θα είμαστε έτοιμοι για κάθε σύστημα που θα αντιμετωπίσουμε. Είναι καθαρό για μας ότι πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι να έχουμε καλές μεταβιβάσεις και αν μπορέσουν να πρεσάρουν ψηλά, θα δούμε πως θα κυλήσει το ματς. Με τη Χετάφε κάναμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Πρέπει αύριο να παίξουμε το παιχνίδι μας, στην έδρα μας, θέλουμε τους βαθμούς, όμως για μένα το πιο σημαντικό από όλα είναι αυτοπεποίθηση και το κίνητρο στον αγωνιστικό χώρο. Για την κάθε ομάδα που παίζει απέναντι μας είναι ξεχωριστό παιχνίδι ακόμη και για την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτη όταν παίζουν απέναντι μας. Ξέρουμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και τι μπορούμε να κάνουμε στην έδρα μας, να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας, έχουμε περισσότερες επιλογές για το αυριανό παιχνίδι».

Για τον επηρεασμό μετά τους πολλούς τραυματισμούς: «Σας είπα εσείς τα βλέπετε όλα δυσάρεστα, δεν έχουμε σαφώς χρόνο να χάσουμε άλλους παίκτες. Είναι παίκτες ελιτ και φυσικά τους θέλουμε μαζί μας, ήταν άτυχοι, όμως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα».

Την αποστολή του Sportime στους ευρωπαϊκούς αγώνες στηρίζουν οι:

Τα ελαστικά Hankook, επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και του UEFA Europa league! Ένα προϊόν της εταιρίας Καποδίστριας!

MAOURIS OIKOSET, 30 χρόνια τώρα δίνει άλλη διάσταση σε κάθε χώρο! Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο