"Όποιος θέλει γνωρίζει την πόρτα"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το πιθανό ενδιαφέρον ομάδων για ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων, αλλά και για την περίπτωση Τιάγκο. 

Οι δηλώσεις του: 

-Η Σαλαμίνα ήταν πάντα μεγάλη ομάδα ανεξαρτήτως σε ποια θέση βρισκόταν. Έχουμε δει τη Σαλαμίνα που δεν ήταν σε καλή κατάσταση έπαιρνε βαθμούς απέναντι στους μεγάλους. Υπ0ήρχεν σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ξεκίνησαν να παίρνουν τον δρόμο τους. Είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση, αλλά υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες.

-Η φετινή παρουσία μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Έχουν επιτευχθεί δυο σημαντικοί στόχοι. Να παίζει η ομάδα ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει βήματα στο οικονομικό κομμάτι. Είμαστε χαρούμενοι σαν διοικητικό συμβούλιο και ευχόμαστε να έχουμε σταθερές πορείες σαν την φετινή.

-Είναι και οι δυο νεαροί και έχουν όρεξη για δουλειά. Έχουν φιλοδοξίες και πλάνο. Είναι καθαρά δουλειά των δυο να δημιουργήσουν μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Έχει βρεθεί η χημεία μεταξύ των δυο και είμαστε ευχαριστημένοι. Βγάζει υγεία ο τρόπος λειτουργίας και είναι ένα συστατικό επιτυχίας.

-Θετική απάντηση δεν υπάρχει για Τιάγκο, υπάρχουν θετικές ενδείξεις., Καταρχήν είχαμε διαφορά στο οικονομικό. Χθες του είπαμε ότι αυτό είναι το μάξιμουμ που μπορούμε να δώσουμε. Μας διαβεβαίωσε ότι θέλει να συνεχίσει και θα μιλήσει με τον εκπρόσωπο του. Υπάρχουν θετικές ενδείξεις. Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να αντικαταστήσουμε όποιον ποδοσφαιριστή φύγει.

-Θα πάρουν χρόνο κι άλλοι νεαροί παίκτες έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουμε με το υφιστάμενο ρόστερ. Από κει και πέρα θα ξεκινήσει η εξεύρεση των νέων μεταγραφικών στόχων της Νέας Σαλαμίνας.

-Οι ποδοσφαιριστές μας δεσμεύονται και όποιο θέλει γνωρίζει την πόρτα που πρέπει να χτυπήσει. Πέρσι προχωρήσαμε στην πώληση του Κούσουλου και του Καρλάο και αντικαταστήσαμε επάξια τους παίκτες. Θα προφυλάξουμε τα καλώς νοούμενα του σωματείου. Λειτουργούμε μόνο με το συμφέρον του σωματείου. Αν θέλει να διαπραγματευτεί μπορεί να το κάνει μόνο με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο