«Δεν ήξεραν τον κανονισμό...» / Τι είπε για το γκολ της Νέας Σαλαμίνας

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, και σχολιαστής επίμαχων φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Super Sport FM 104.0 «Δώδεκα στα σπορ» ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από το ματς Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

34’ Παίκτης της Νέας Σαλαμίνας δύο μέτρα κάτω από το κέντρο του γηπέδου είναι σε θέση οφσάιντ, έρχεται παίρνει τη μπάλα. Σωστά δόθηκε οφσάιντ. Εκτελέστηκε γρήγορα από τους παίκτες της Ομόνοιας, ο διαιτητής τους ακολούθησε, μάλιστα αντάλλαξαν 3-4 μπαλιές και βγήκαν μπροστά, όμως μετά ο διαιτητής σφύριξε έδωσε οφσάιντ και ζήτησε επανάληψη και μάλιστα κάτω από το κέντρο. Το τι συνέβηκε και αν του ψιθύρισαν κάτι δεν το γνωρίζουμε. Εδώ φάνηκε μια ομάδα έξι ατόμων της διαιτησίας που δεν ήξεραν τον κανονισμό. Πρέπει να βρουν ποιος έκανε το λάθος. Δηλαδή αν έμπαινε γκολ τι θα γινόταν;

49′ Όταν είδαμε την επαναληπτική προβολή, είδαμε ότι την ώρα της σέντρας, υπάρχει παίκτης της Νέας Σαλαμίνας σε θέση οφσάιντ. Όταν έγινε η σέντρα, ο Λανγκ έκανε δύο βήματα πλάγια, κάνοντας το κεφάλι και κατεβάζοντας τη μπάλα εκεί στον παίκτη που ήταν οφσάιντ και ο οποίος με τη σειρά του έδωσε την ασίστ στον Τιάγκο. Στη σέντρα, ο παίκτης που ήταν οφσάιντ έμεινε παθητικός. Το ζητούμενο εδώ είναι αν επηρέασε τον Λανγκ. Εδώ είναι που θα αποφασίσει ένας VARιστας. Είναι μια πολύ δύσκολη φάση. Εγώ θα καλούσα τον διαιτητή να δει τα δεδομένα και να αποφασίσει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο