ΠΑΕΕΚ-Ανόρθωση: Ήταν υπόθεση... Φερέιρα!

Η Ανόρθωση επικράτησε με 1-4 της ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο στάδιο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αντίπαλος της ομάδας της Αμμοχώστου, θα είναι η ΕΝΠ. 

Η Ανόρθωση απείλησε πρώτη, στο 8ο λεπτό, όμως το σουτ του Γουαρίς κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ. Η απάντηση της ΠΑΕΕΚ ήρθε πέντε λεπτά μετά, με μακρινό σουτ του Λούβαρη. Η επόμενη καλή στιγμή, ήρθε στο 32ο λεπτό από την Ανόρθωση. Ο Φερέιρα έκανε το παράλληλο γύρισμα στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο Νινγκά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα από κοντά. Στο 39 οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, όμως η σέντρα σουτ του Ουάρντα, χτύπησε στο δοκάρι. 

Στο 45ο λεπτό, η Ανόρθωση που ήταν καλύτερη και είχε τον έλεγχο, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Κίκο εκτέλεσε φάουλ με στόχο τον Φερέιρα, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Ονησιφόρου για το 0-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάληψη, η Ανόρθωση κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Φερέιρα έγινε κάτοχος της μπάλας εντός περιοχής και με πλασέ νίκησε τον Ονησιφόρου. 

Το τρίτο τέρμα της Ανόρθωσης, ήρθε στο 67ο λεπτό. Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο κίπερ της ΠΑΕΕΚ δεν απόκρουσε σταθερά και ο Ράντονιτς από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Πέντε λεπτά μετά, ήρθε άλλο ένα τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Ο Φερέιρα μετά από ασιστ του Ουάρντα, έκανε το πλασέ εντός περιοχής, σημείωσε χατ τρικ και παράλληλα το 0-4 της ομάδας του. 

Στο 80' η ΠΑΕΕΚ κατάφερε να σκοράρει και να μειώσει. Ο Οκκαρίδης έφυγε στην αντεπίθεση και με πλασέ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κεραυνό για το 1-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο